Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Zena Nederland

Op zoek naar vuurwerk van Zena Nederland ? Bij GroenRijk Tilburg vind je een megastore Zena vuurwerk. Zena staat voor topkwaliteit: wij verkopen de mooiste pijlen en de hardste knallers. Ben je ervaren in het afsteken van vuurwerk of is dit eigenlijk de eerste keer dat je dit doet? Wij verkopen vuurwerk voor iedereen en geven uitgebreide voorlichting over veiligheid. Bekijk ons aanbod vuurwerk nu alvast online en kom in december langs in de vuurwerk megastore van Zena Nederland.

Grootste aanbod Zena vuurwerk van Nederland

Onze fysieke vuurwerkwinkel in Tilburg opent rond half november zijn deuren en je kunt dan alvast vuurwerk komen bekijken. Bestellen kan vanaf medio november. Doe dit online of in de winkel. De vuurwerkafhaaldagen zijn op 29, 30 en 31 december. Tijdens deze dagen haal je het vuurwerk van dat je hebt besteld bij ons op. Doordat je van te voren al kunt bestellen, weet je zeker dat jouw favoriete vuurwerk nog niet is uitverkocht.

Zena vuurwerk Nederland

Afsteektips van Zena Nederland

Vuurwerk afsteken is hartstikke leuk, maar als de veiligheid niet serieus wordt genomen, kan de avond zomaar omslaan in een nachtmerrie. Dit willen wij natuurlijk ten aller tijde voorkomen en daarom geven we je graag tips voor het veilig afsteken van vuurwerk:

  • Steek vuurwerk NOOIT vanuit je handen af, maar zorg er altijd voor dat het stevig staat.
  • Om vuurwerk stabiel te laten staan en er dus voor te zorgen dat het niet omvalt tijdens het afsteken, kun je een fles ingraven in de grond. Zet de vuurpijlen vervolgens in deze fles.
  • Draag altijd een vuurwerkbril om je ogen te beschermen. Deze koop je uiteraard in onze Zena Nederland vuurwerkshop.

Als je je aan deze tips houdt, dan kan het bijna niet meer misgaan.

Topvuurwerk van Zena Nederland

Zena vuurwerk kopen

Ons aanbod van Zena vuurwerk Nederland is erg groot en we vernieuwen ons assortiment ieder jaar weer. Je koopt bij ons onder andere:

  • Uitgebreide vuurwerkpakketten met korting
  • Een originele 100.000 knaller van Red Dragon
  • De Thor fontein met silver tree effect
  • Heel veel cakeboxen
  • Mooie, kleurrijke Thor pijlen

Houd onze website en webshop goed in de gaten voor alle aanbiedingen en koop jouw vuurwerk dit jaar met MEGA VEEL VOORDEEL. Zena vuurwerk Nederland is verreweg het beste vuurwerk en je koopt het in onze megastore in Tilburg. Cakeboxen, combiboxen, compound, fonteinen, single shots; wij verkopen alles wat je je maar kunt bedenken! De afhaaldagen voor Zena vuurwerk zijn op 29, 30 en 31 december. Kom gezellig langs en ga knallend het jaar uit!