Zena Trophy

De Zena Trophy is een internationale vuurwerkwedstrijd waar teams van over de hele wereld komen om te strijden voor de winst. De bedoeling is dat zij met een opgelegd budget de mooiste vuurwerkshow laten zien. Zena Trophy 2019 is de eerst volgende editie, zodra we meer weten zullen we deze informatie met je delen!

Terugblik Zena Trophy 2018

Het doel van de Zena Trophy is een zo vet mogelijke vuurwerkshow samenstellen met normaal consumentenvuurwerk. In 2018 is dit zeker gelukt! Het was een dag om nooit meer te vergeten met het mooiste en hardste vuurwerk. Overdag werden er demonstraties gegeven met fluit, rook en salute shells. Zo hoefde niemand zich overdag te vervelen. Toen het eenmaal donker werd werd de avond afgetrapt met een traditionele Spaanse vuurwerkshow die voldeed aan vrijwel ieders verwachting. Tijdens deze Spaanse vuurwerkshow is vuurwerk gebruikt wat nog nooit buiten Spanje is afgestoken, een echte primeur dus. Na de Spaanse vuurwerkshow was het tijd voor de echte wedstrijd. Wie kon er de mooiste vuurwerkshow maken met consumentenvuurwerk? Negen teams streden om de winst en gaven alles wat zij konden. Tijdens deze wedstrijd vloog het knal- en siervuurwerk de lucht in! En als je dacht dat het na negen vuurwerkshows voorbij was, dan heb je je vergist. De Zena show-off volgde waar allerlei nieuw vuurwerk werd getoond. Zo kon je alvast inspiratie opdoen voor oud en nieuw! De dag eindigde met de grootste vuurwerkshow van de Benelux en Duitsland! Kijk voor een goede sfeerimpressie van de Zena Trophy 2018 de aftermovie

Zena Trophy 2019

Vooruitblik Zena Trophy 2019

Aangezien de Zena Trophy 2018 zo een groot succes was, zal de Zena Trophy 2019 dit hoogstwaarschijnlijk ook worden. Er is nog niet veel nieuws bekend over de Zena Trophy 2019, maar nieuwe informatie zal snel komen. Houd de website in de gaten voor meer informatie!