Zena België

Zena vuurwerk komt oorspronkelijk uit België, maar wordt sinds kort ook in Nederland verkocht. In GroenRijk Tilburg zit een Zena vuurwerkwinkel, waar het mooiste Zena vuurwerk van België en Nederland wordt verkocht. Bestel je vuurwerk nu online in de webshop of kom langs in onze megastore!

Aanbod Zena vuurwerk in de buurt van België

Onze vuurwerkwinkel in GroenRijk Tilburg nabij de grens met België heeft een breed assortiment aan Zena vuurwerk. De vuurwerkwinkel is geopend vanaf 15 november, maar online kun je al bestellen vanaf 1 oktober. Je koopt je Zena vuurwerk nog voordeliger bij ons, door onze klantenkaart. Met de klantenkaart ontvang je 20% extra bonus vuurwerk bovenop je bestelling! Meer informatie hierover vindt je op onze 20% korting pagina. Ons aanbod Zena vuurwerk is zeer gevarieerd. De volgende producten hebben wij in ieder geval online en in onze webshop:

  • De 25 shots Thor cake is een keer iets anders dan een normale cake. Deze cake heeft glitters en een effecttijd van 30 seconde!
  • De Zena ballrockets hebben een maximale kruitvulling en dus een maximaal effect
  • Altijd al een lichtzwaard willen hebben? Dit lichtzwaard spuwt vuurwerk en dat voor maar €3,99!

Ook voor veiligheidsbrillen en aansteeklonten ben je bij ons aan het juiste adres, veiligheid gaat voor!

Zena vuurwerk kopen in de buurt van België

Zena vuurwerk afhalen in de buurt van België

Het bestellen van vuurwerk kan in de webshop of in de vuurwerkwinkel in Tilburg. Afhalen gebeurt in onze vuurwerkwinkel op de dagen 28,29 en 31 december. Op 28 december kun je je vuurwerk afhalen van 08.00 tot 20.00, op 29 en 31 ben je welkom van 08.00 tot 17.00. Mocht je niet zo goed weten wat voor vuurwerk je dit jaar een knallend begin van het nieuwe jaar zal bezorgen, kun je altijd langskomen! Het Zena vuurwerk dat wij verkopen is erg populair in Nederland en België en zorgt dan ook voor drukte tijdens onze afhaaldagen in de vuurwerkwinkel. Wees de drukte voor en bestel je vuurwerk van tevoren alvast via de webshop of in de fysieke winkel zelf, zo gaat het allemaal wat sneller. Op 30 december verkopen wij alleen categorie 1, oftewel kindervuurwerk. Je kunt op deze dag wel ons aanbod komen bekijken en alvast bestellen voor de volgende dag! 

Vragen over Zena vuurwerk België

Mocht je vragen hebben over ons aanbod Zena vuurwerk kun je altijd contact met ons opnemen of langs komen in onze vuurwerkwinkel in Tilburg nabij Oisterwijk, Oosterhout en vlak bij de grens met België! Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor je klaar!