Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Vuurwerkpakketten

Ook voor geweldige vuurwerkpakketten zit je bij Zena Vuurwerk goed! Vanaf 19 november vind je in tuincentrum GroenRijk Tilburg de grootste vuurwerkwinkel van Tilburg, de enige echte Zena Vuurwerk Megastore! De meeste hoeveelheid vierkante meters van de regio gevuld met prachtig siervuurwerk, flitsende cakeboxen, maar ook een ruime keuze kindervuurwerk. Laat je verrassen met het vuurwerk van een van onze vuurwerkpakketten!

Waar kan ik Zena vuurwerkpakketten kopen?

In ons assortiment hebben wij verschillende vuurwerkpakketten, voor ieder budget. Een vuurwerkpakket van de Zena vuurwerk winkel kun je op verschillende manieren bemachtigen:

  • Vanaf 1 oktober bestel je vuurwerkpakketten en al het andere vuurwerk in ons assortiment al in de Zena Vuurwerk webshop. Plaats je je bestelling in de vuurwerk voorverkoop? Dan kun je gebruik maken van de verschillende vuurwerk acties, zoals 1+1 gratis!
  • Wil je je vuurwerk eerst in het echt bekijken? Dat snappen wij! Vanaf 19 november wordt tuincentrum GroenRijk Tilburg daarom veranderd in de Zena Vuurwerk megastore! Vanaf half november kun je het assortiment komen bekijken en bestellen in de grootste vuurwerkwinkel van Tilburg. De ophaaldagen zijn op 29, 30 en 31 december;
  • Daarnaast is het ook mogelijk om op 29, 30 en 31 december vuurwerk te kopen om direct mee te nemen. 

Vuurwerk pakketten bestellen

Vanaf 19 november ben je dus welkom in de grootste vuurwerkwinkel in Tilburg, de Zena Vuurwerk megastore! Kun je niet wachten om te zien wat we allemaal in ons enorme assortiment hebben? Bekijk dan al het Lesli vuurwerk, Thor vuurwerk en natuurlijk Zena vuurwerk in de Zena vuurwerk webshop. Bestel alles wat jij wil voor de jaarwisseling in de vuurwerk voorverkoop met geweldige kortingen! Indrukwekkend vuurwerk én geweldige prijzen, dat is nog eens knallend het nieuwe jaar in!

Vuurwerk bij GroenRijk Tilburg

Geweldige vuurwerkpakketten koop je bij de Zena Vuurwerk megastore in Tilburg. Met een vuurwerkpakket haal je meteen allerlei verschillende soorten vuurwerk in huis om het nieuwe jaar in te knallen! Je eigen vuurwerkpakket samenstellen kan natuurlijk ook. Je vind ons hele assortiment vuurwerk in de Zena vuurwerk megastore in Tilburg, maar ook in onze webshop. Bestel meteen het mooiste vuurwerk of kom langs in de grootste vuurwerkwinkel van Tilburg voor de meest indrukwekkende vuurwerk pakketten!