Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Vuurwerk voorverkoop

In onze vuurwerk voorverkoop bestel je het meest indrukwekkende vuurwerk met korting! In onze webshop kun je bladeren door al het vuurwerk in ons assortiment, van geweldige vuurwerkpakketten tot prachtig siervuurwerk. Gooi alles wat je wil voor deze jaarwisseling eenvoudig in je online mandje en dan maken wij je bestelling voor je klaar. Je hoeft alleen nog je vuurwerk op te komen halen in onze vuurwerk megastore bij GroenRijk in Tilburg en je bent helemaal klaar om het nieuwe jaar knallend in te luiden! Wil je het vuurwerk toch liever eerst in het echt bekijken? Kom dan vanaf half november langs bij de vuurwerkwinkel van GroenRijk Tilburg en stel je eigen vuurwerk pakket samen.

Wanneer begint de vuurwerk voorverkoop?

Door je vuurwerk te kopen in de Zena Vuurwerk voorverkoop ben je op tijd voorbereid op de jaarwisseling! De Zena megastore gevestigd in tuincentrum GroenRijk Tilburg is namelijk al geopend vanaf 15 november. In onze vuurwerk webshop kun je daarnaast al vanaf 1 oktober jouw wensenlijst samenstellen en vuurwerk bestellen. Voor categorie F1-vuurwerk kun je speciaal op 30 december langskomen. Dan verkopen we namelijk alleen categorie F1-vuurwerk of kindervuurwerk. Je kunt de rest van het vuurwerk wel bekijken én bestellen! Dan maken wij je bestelling voor je klaar, die je op 31 december net op tijd voor de jaarwisseling kan ophalen.

Vuurwerk voorverkoop prijzen

Bestel je vuurwerk in de voorverkoop? Dan ontvang je korting op je aankoop en kun je gebruik maken van verschillende vuurwerk acties, zoals 1+1 gratis op verschillende artikelen uit ons assortiment. In de Zena vuurwerk megastore in Tilburg vind je:

  • Siervuurwerk;
  • Knalvuurwerk;
  • Vuurwerkpakketten;
  • Kindervuurwerk of categorie F1-vuurwerk.

Op al dit vuurwerk krijg je mooie kortingen als je jouw bestelling plaatst in de voorverkoop. 

Vuurwerk voorverkoop Tilburg

Bestel ook vuurwerk met korting in de Zena vuurwerk voorverkoop! Je kunt je bestelling dan ophalen op dinsdag 29 december, woensdag 30 december of donderdag 31 december. Als je je vuurwerkpakket komt afhalen, kun je nog volop rondkijken in onze megastore. Bestel de Luypaers vuurwerk lijn, Lesli vuurwerk en natuurlijk Zena vuurwerk in de Zena vuurwerk voorverkoop!