Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Vuurwerk kopen

Het meest indrukwekkende vuurwerk kopen doe je natuurlijk bij de grootste vuurwerkwinkel van Tilburg: de Zena Vuurwerk Tilburg megastore! Je vindt de Zena vuurwerkwinkel in tuincentrum GroenRijk Tilburg, waar je de meeste vierkante meters gevuld met geweldig vuurwerk vindt van de regio. Prachtig siervuurwerk, zoals de Prezident Piro, maar ook categorie F1-vuurwerk staat voor je uitgestald! Vraag advies aan onze vuurwerk experts over het beste vuurwerk voor jou en stel je eigen vuurwerk pakket samen voor een geweldige jaarwisseling.

Waar kan ik vuurwerk kopen in Tilburg?

Vuurwerk koop je bij tuincentrum GroenRijk Tilburg. Vanaf half november wordt dit tuincentrum namelijk omgetoverd tot een ware vuurwerk megastore! Wandel door de enorme ruimte en bekijk al het geweldige en indrukwekkende vuurwerk. Van potten met wel 288 schoten voor de echte vuurwerk fanaat tot een uitgebreid assortiment categorie F1-vuurwerk, dat je het hele jaar door mag afsteken. Vanaf 19 november kun je het assortiment in de vuurwerk megastore komen bekijken en bestellen om op 29, 30 en 31 december op te halen. Kun je niet wachten? Vanaf 1 oktober bekijk en bestel je ons gehele assortiment vuurwerk al in onze webshop!

Zena siervuurwerk

Siervuurwerk is het mooiste vuurwerk van allemaal. Om je een beetje wegwijs te maken in ons enorme assortiment vuurwerk, hebben wij een aantal van onze populairste potten voor je op een rij gezet:

  • Kracherblitz: De Kracherblitz van topmerk Herlat bestaat uit vier doorverbonden cakes met elk 500 gram kruit. Steek de Kracherblitz aan en zie hoe 130 schoten de lucht ingaan!
  • Prezident Pyro: 144 buizen gevuld met bijna 2 kilogram kruit! Steek deze aan en aanschouw de geweldige boeketten in de lucht;
  • Mammoth: Is de Pyro President nog niet groot genoeg? Dan kan de Mammoth niet missen. Twee compounds gevuld met 288(!) shots, die in opbouwend tempo de lucht verlichten. Ongeëvenaard!
  • Donnerblitz: De Donnerblitz kan niet ontbreken in dit rijtje. Met 76 schoten heeft deze er minder dan de bovenstaande potten, maar deze schoten van het hoogste kaliber doen zeker niet onder voor de anderen! Vier cakes met een maximale kruitvulling van 25 gram per schot zorgen ervoor dat jij het nieuwe jaar geheid geweldig inluidt!

Vuurwerk kopen bij GroenRijk Tilburg

Voor het beste vuurwerk kom je naar de grootste vuurwerkwinkel van Tilburg: de Zena vuurwerk Tilburg megastore bij tuincentrum GroenRijk Tilburg. Wil je op je gemak je eigen vuurwerk pakket samenstellen? Bekijk ons hele assortiment dan online in de Zena vuurwerk webshop. Het leukste is toch wel om al het moois in het echt te bekijken. Kom daarom vanaf half november vuurwerk kopen in Tilburg!