Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Kindervuurwerk

Het leukste en veiligste kindervuurwerk koop je in de vuurwerk megastore in Tilburg! Knetterballen, knalerwten, sterretjes van wel 30 cm groot… Alles wat je kunt bedenken vind je bij ons in de schappen! In Tilburg vind je namelijk onze vuurwerk megastore, met een enorm assortiment Zena vuurwerk, Thor vuurwerk en nog veel meer! Naast het leukste vuurwerk dat kinderen zelf of samen met een volwassene kunnen afsteken, hebben wij daarnaast ook de juiste beschermingsmaterialen voor kinderen en volwassenen. Haal ook alles in huis voor deze jaarwisseling en kom langs in onze vuurwerkwinkel bij GroenRijk in Tilburg.

Wat is categorie F1-vuurwerk?

Met kindervuurwerk wordt categorie F1-vuurwerk bedoeld. Dit wordt ook wel fop-en-schertsvuurwerk genoemd. Het is het meest veilige vuurwerk en mag het hele jaar door afgestoken worden. Vanaf 12 jaar mag je het categorie F1-vuurwerk kopen, zoals:

  • Sterretjes;
  • Knalerwten;
  • Knetterballen;
  • Kleine ijsfonteintjes;
  • Bengaalse lucifers of toverstokken.

Voor de verkoop van kindervuurwerk hebben wij een speciale dag gereserveerd. Op 30 december verkopen wij alleen categorie F1-vuurwerk. Je kunt al het andere vuurwerk in ons assortiment dan wel alvast komen bekijken en bestellen om het de dag erna, op 31 december, op te komen halen! Ook kun je al het vuurwerk in ons assortiment eenvoudig bestellen via onze webshop, dan staat jouw vuurwerk pakket voor je klaar wanneer je het komt ophalen.

Vuurwerk beschermingsmateriaal

Hoewel categorie F1-vuurwerk of kindervuurwerk de veiligste categorie vuurwerk is, is het nog steeds belangrijk de juiste beschermingsmaterialen te dragen. Daarom vind je zowel in onze winkel als in onze webshop alles wat je nodig hebt om veilig te genieten van het mooiste vuurwerk tijdens de jaarwisseling. Denk hierbij aan aansteeklonten en vuurwerkbrillen voor kinderen en volwassenen. Wil je meer weten over vuurwerk veiligheid? Vraag onze experts in de winkel dan naar hoe je jezelf het beste kunt beschermen en hoe je vuurwerk veilig afsteekt. In ons assortiment vind je vuurwerk voor de ervaren én de beginnende vuurwerk fanaat!

Kindervuurwerk kopen in Tilburg

Voor een enorm assortiment kindervuurwerk kom je naar GroenRijk Tilburg! Kom langs op 30 december, wanneer we speciaal alleen categorie F1-vuurwerk verkopen. Je kunt dan wel al het andere vuurwerk in ons assortiment bekijken om te bestellen. Vuurwerk bestellen kun je daarnaast ook via de Zena vuurwerk webshop doen. Dan verzamelen wij al het geweldige vuurwerk dat jij hebt besteld, zodat je jouw vuurwerk pakket alleen nog maar hoeft op te halen. Kom langs bij GroenRijk voor het leukste kindervuurwerk in onze vuurwerkwinkel in Tilburg!