20% korting

20% korting

Word ook GRATIS lid en profiteer van de laagste prijzen ooit in Nederland berekend, je hoeft nu echt niet meer naar Belgie voor het mooiste én goedkoopste Zena vuurwerk!!!

Belgisch vuurwerk tegen Belgische prijzen, nu ook in Nederland verkrijgbaar! En wel in Tilburg! De Zena Megastore is gevestigd in Tuincentrum GroenRijk Tilburg. Onze Megastore is geopend vanaf 15 november, maar online kun je al bestellen vanaf 1 oktober.

Word GRATIS lid van de “Zena Megastore Vuurwerkclub” en ontvang de GRATIS klantenkaart voor 20% gratis vuurwerk ( bij afhalen van het vuurwerk ) boven op de voorverkoopkorting, dus echt hele scherpe prijzen, nu ook in Nederland!

Hoe werkt het? Bestel online, óf in de winkel ( in de winkel vanaf 15 november ) als je dan je bestelling komt afhalen, dan ligt je klantenkaart ook klaar met daar op een bedrag t.w.v. 20% van de totale waarde van je bestelling. Met dit bedrag kun je dan direct in de winkel nóg meer vuurwerk kopen, we hebben hiervoor een mooi assortiment samengesteld wat je op deze site kunt zien, daar kun je uit kiezen. Dus stel voor dat je voor bijvoorbeeld 125,- online besteld, dan mag in je in de winkel, als je je bestelling komt afhalen uit onderstaand assortiment nog voor 25,- extra vuurwerk uitzoeken. ( 125,- euro maal 20% is 25,- euro ) Op deze manier heb je dus én hele scherpe voorverkoopprijzen, én je krijgt nog een GRATIS vuurwerkbonus t.w.v. 20% gratis!!!!!